Pește la cuptor cu orez Italian

Pește la cuptor cu orez Italian
Pește la cuptor cu orez Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,5 usd pe porție. Acest fel principal are 1084 calorii, 99G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți apă, ceapă, ulei de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Pește și orez coapte, Pește Italian Cu Un Singur Fel De Mâncare, și Fileuri De Pește Italiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți apa până la fierbere în 2 Cratițe de 1/2 litru la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in apa, amestecand ocazional, pana cand este crocanta. Se amestecă orezul, roșiile și condimentele italiene; gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Puneți amestecul de orez într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Așezați fileurile de pește pe amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Periați peștele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
6
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Acoperiți și coaceți 20 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista