Pește la cuptor cu orez Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,5 usd pe porție. Acest fel principal are 1084 calorii, 99G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți apă, ceapă, ulei de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Pește și orez coapte, Pește Italian Cu Un Singur Fel De Mâncare, și Fileuri De Pește Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți apa până la fierbere în 2 Cratițe de 1/2 litru la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in apa, amestecand ocazional, pana cand este crocanta. Se amestecă orezul, roșiile și condimentele italiene; gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Puneți amestecul de orez într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Așezați fileurile de pește pe amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Periați peștele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Acoperiți și coaceți 20 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.