Pește cu sos de lămâie

Peștele cu sos de lămâie este un fel principal fără gluten, fără lactate și pescatarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 162 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,8 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați bulion de pui College inn®, ulei de măsline, fileuri de pește și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 91% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , pește la cuptor cu lămâie șiGlazură de lămâie sau lămâie pentru pui, pește sau legume .
Instrucțiuni
Gatiti pestele in ulei intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; îndepărtați și păstrați la cald. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Combinați bulionul, amidonul de porumb, coaja de lămâie și sucul de lămâie în aceeași tigaie.
Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa si devine translucid. Peștele se pune în tigaie și se încălzește. Pentru a servi, puneți sosul peste pește și serviți cu orez sau cartofi mici aburiți.