Pește crocant cu porumb carbonizat și Salsa aurie de soare

Pește crocant cu porumb carbonizat și Salsa aurie de soare
Peștele crocant cu porumb carbonizat și Sun Gold Salsan este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 766 calorii. Pentru $10.35 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de canolan, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Farfalle cu dovlecei și sos de roșii Sun Gold, Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, și Salată de porumb carbonizată sau Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de pește pe o foaie de copt cu margini și presărați cu 2 linguri de suc de lămâie și câteva vârfuri de sare. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de canola într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați sâmburi de porumb, aruncați bine cu o lingură de lemn, apoi întindeți uniform. Gatiti pana cand incepeti sa char pe fund, aproximativ 2 minute. Se amestecă bine și se gătește până când porumbul începe să se încarce din nou, încă 2 minute. Continuați procesul până când porumbul este carbonizat uniform pe toate părțile, dar nu ars, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Transferați porumbul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați roșiile, jalapele corcrosos, ceapa, usturoiul, coriandrul și restul de 1 lingură de suc de lămâie. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați suc de lămâie suplimentar, după cum este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
7
Fileuri de pește uscate pe prosoape de hârtie. Folosiți o furculiță pentru a amesteca făina și o sare kosher de 3/4 linguriță într-un vas mare de copt. Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Se adaugă untul și se încălzește până se topește. Dragați două fileuri de pește în făină, scuturați excesul, apoi așezați-le cu grijă în tigaie cu pielea în jos. Gatiti pana se rumeneste pe fund, 3 pana la 4 minute. Întoarceți și rumeniți pe cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute. Când ambele părți sunt rumenite și peștele este gătit, scurgeți fileurile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-le la cald. Repetați procesul cu restul de 2 fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți peștele prăjit cu salsa de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista