Peștele învelit în frunze de banană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 222 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ceapa, halibut ar fi minunat aici, eșalotă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Grătar: pește umplut învelit în frunze de banană, Snapper învelit cu frunze de banană, și Biban Chilian învelit în frunze de banană cu ceapă roșie murată.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.