Pește în stil Rodrigo (Pescado Rodrigo) de la masa mexicană a lui Pati
Peștele în stil Rodrigo (Pescado Rodrigo) de la masa mexicană a lui Pati ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 515 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 101 gurmanzi și bucătari. Un amestec de file de tilapia, sos de soia, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Carne de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati, Bile de pește în stil columbian (Alb Circularndigas De Pescado), și Sudado De Pescado (tocană de pește în stil columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul: într-un castron mic, combinați scallions, cilantro, suc de lămâie, ulei de măsline, jalapeincroumro și sos Maggi și amestecați pentru a se amesteca bine. Lăsați deoparte cel puțin 15 minute. Condimentați cu sare, dacă este necesar, după gust înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Spaghete Multicereale Fierte
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Presărați fileurile de pește cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
File De Pește
2
Întindeți făina pe o farfurie mare și acoperiți bine fiecare file pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Încălziți 1/4 inch de ulei vegetal într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați peștele, în loturi pentru a evita aglomerarea, și căutați aproximativ 3 minute, până se rumenesc bine pe fund. Nu vă lăsați cu fileurile; lăsați-le să se rumenească complet, astfel încât să se elibereze ușor din tigaie. Întoarceți și căutați aproximativ 3 minute pe a doua parte. Peștele este gata când partea cea mai groasă este gătită și se fulgează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți peștele pe o foaie de copt tapetată cu un prosop de hârtie și păstrați-l la cald într-un cuptor mic (250 f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Transferați peștele într-un platou și turnați sosul deasupra. Sau puteți face așa cum fac eu și fulgi peștele și serviți-l stropit cu sosul, gata să facă tacos.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.