Pește în Curry de nucă de cocos (Mtuzi Wa Samaki)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați peștele în Curry de nucă de cocos (Mtuzi Wa Samaki). Această rețetă servește 4 și costă 6,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 281 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ghimbir, pudră de curry madras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește Curry De Nucă De Cocos, Pește în lapte de nucă de cocos Curry, și Curry De Nucă De Cocos De Pește Indian.
Instrucțiuni
Presărați pește cu 3/4 linguriță pudră de curry, 3/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați pește; gătiți 4 minute sau până când se rumenesc profund pe fund, dar nu sunt gătite deasupra (peștele va termina de gătit mai târziu în sos).
Scoateți peștele din tigaie.
Adăugați ceapa și ardeiul gras în tigaie; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați ghimbir și usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați restul de 3/4 linguriță pudră de curry, restul de 3/8 linguriță sare, restul de 1/8 linguriță piper negru, roșii și suc de lămâie. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 10 minute sau până când roșiile se descompun, amestecând ocazional. Mash roșii cu o lingură de lemn.
Se amestecă laptele de nucă de cocos. Întoarceți peștele împreună cu sucurile acumulate la tigaie, rumenite cu fața în sus. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Tăiați peștele în 4 porții egale. Sosul de lingură în boluri individuale, puțin adânci; acoperiți fiecare cu o bucată de pește.
Se servește cu pene de lămâie și cilantro proaspăt tocat, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.