Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate și vegetarian? Pavlovas cu căpșuni cu sos balsamic cu miere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 219 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,93 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de miere, băț de scorțișoară, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Pavlovas cu căpșuni cu sos balsamic de miere, Mini Pavlovas de ciocolată acoperit cu fructe de pădure proaspete, și Pavlovas cu căpșuni și Balsamic.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti căpșunile, combinați căpșunile și 1/3 cană de zahăr; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, Opțional
3
Pentru a pregăti bezea, acoperiți 2 foi de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 5 (4 inci) pe fiecare bucată de hârtie. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4
Așezați crema de tartru și albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți). Bate în vanilie. Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între 10 cercuri desenate pe foi de copt. Formați bezea în cuiburi cu laturile de 1 inch folosind partea din spate a unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți la 250 timp de 1 oră, rotind foile de copt după 30 de minute. Opriți cuptorul și răciți cuiburile de bezea în cuptorul închis 30 de minute. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea de pe hârtie. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a pregăti sosul, combinați oțetul și bățul de scorțișoară într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere; gatiti pana cand este siropos si redus la aproximativ 1/3 cana (aproximativ 5 pana la 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc. Aruncați bățul de scorțișoară; se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Așezați 1 cuib de bezea pe fiecare dintre cele 10 farfurii de desert; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană amestec de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr