Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Paunches mici umplute---Panzarotti. Această rețetă servește 5. O porție conține 3077 calorii, 42G de proteine, și 257g de grăsime. Pentru $ 7.69 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, piper, mozzarella din lapte de bivol și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Puttanesca Panzarotti, Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, și Bun bucătar umplute Burger Challenge: porumb și Monterey Jack umplute burgeri creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați apa caldă și zahărul într-un castron mic, adăugați drojdia și lăsați să se înmoaie timp de 15 minute, până când se dizolvă și se spumează. Într-un castron mic separat, combinați 2/3 cană de ulei de măsline, 1 lingură de sare și laptele. Într-un castron mare, combinați făina și făina de porumb și adăugați amestecul de drojdie și amestecul de ulei de măsline, amestecând de câteva ori cu o lingură de lemn pentru a forma un amalgam dur. Întoarceți amestecul pe o placă ușor făinată și frământați timp de 6 până la 8 minute, până când este netedă și rezistentă. Ungeți ușor un bol mare, așezați aluatul în vas și acoperiți bine cu folie de plastic. Puneți deoparte într-un loc cald pentru a crește timp de 35 până la 40 de minute, până când s-a dublat în vrac. Împărțiți aluatul în 2 porții egale și, cu un știft de rulare bine condimentat, rotiți rapid prima jumătate până la grosimea de 1/4 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 5 inci, tăiați rundele din aluat și așezați-le pe o tavă de foi. Puteți combina resturile și re-roll aluatul o dată. Repetați procesul cu cealaltă jumătate a aluatului, până când totul este consumat. Acest lucru ar trebui să producă 10 discuri. Acoperiți ușor discurile cu pergament sau o cârpă curată și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Împărțiți mozzarella în 10 porții egale și așezați o porție pe 1 jumătate din fiecare disc, în stil semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3
Adăugați pecorino, prosciutto și roșii în fiecare movilă de mozzarella. Condimentați cu piper și pliați discurile în jumătate pentru a forma jumătăți de lună. Apăsați marginile cu degetul pentru a le sigila bine. Acoperiți din nou cu pergament sau o cârpă curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Prosciutto
Pecorino
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Preîncălziți cuptorul la 150 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Într-o cratiță mare, cu fund greu, care va ține lichid la o adâncime de cel puțin 5 inci, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați 3 sau 4 produse de patiserie la un moment dat și gătiți până se rumenesc, întorcându-se ușor cu clești sau o lingură de lemn pentru a asigura o rumenire uniformă pe ambele părți. Pe măsură ce panzarotti termină de gătit, scoateți-le într-o tavă căptușită cu prosoape de hârtie și țineți-le la cuptor până sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman