Pattypan Squash cu ouă
Pattypan Squash cu ouă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 132 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Squash Pattypan Suprasolicitat, Salată De Dovlecei Cu Roșii-Pattypan, și Cuptor Prăjit Pattypan Squash.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați blaturile (capetele tulpinii) de pe dovlecei și rezervați. Scoateți și aruncați interiorul dovleacului, lăsând o coajă de cel puțin 1/4 in. gros.
Periați dovleceii și blaturile cu aproximativ 1 lingură. uleiul de măsline, așezat pe o foaie de copt și coaceți până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, 15 minute.
Între timp, căldura rămasă 1 lingură. uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 3/4 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, 3 pana la 5 minute.
Adăugați usturoi și gătiți, amestecând, până la parfumat, 30 de secunde.
Adăugați cimbru și gătiți, amestecând, până se combină.
Puneți blaturile de dovlecei deoparte. Împărțiți amestecul de ceapă uniform printre dovlecei. Crăpați 1 ou în fiecare dovleac, ridicând orice alb care nu se potrivește.
Presărați ouăle cu sarea rămasă.
Coaceți până când ouăle sunt setate, 15 până la 20 de minute.
Serviți imediat, cu blaturi înlocuite sau așezate lateral.