Patru Brânză și spanac Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 469 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $ 2.44 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți sare kosher, mozzarella pre-mărunțită, brânză de vaci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Lasagna Cu Spanac Cu Patru Brânză, Cel mai Cheesiest spanac și brânză Lasagna, și Rulouri de lasagna cu spanac și brânză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mare și sareți-o Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați tăiței de lasagna și fierbeți, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
4
Scurgere.
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline și usturoiul într-o cratiță la foc mediu până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă până când spanacul se usucă și usturoiul este parfumat, aproximativ 3 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®
7
Amestecați brânza de căsuță, brânza de capră, parmezanul/Pecorino, 2 căni de brânză mozzarella, coaja de lămâie, nucșoara, cayenne și spanacul răcit într-un bol. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Biscuiți Din Grâu Integral
Brânză De Capră
Nonpareils Argintii
Pecorino
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Acoperiți fundul unei caserole de 9 x 13 inci cu un strat subțire de sos de roșii. Acoperiți cu 3 tăiței așezați lateral, dar nu se suprapun. Se acoperă cu 1/4 din amestecul de brânză și aproximativ o jumătate de cană de sos de roșii. Condimentează ușor cu sare și piper. Repetați pentru a face încă 2 straturi. Acoperiți straturile de lasagna cu tăiței rămași, puneți amestecul de brânză rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Rețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Stropiți cu sosul de roșii rămas, apoi împrăștiați restul de 2 căni de mozzarella deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
10
Coaceți, neacoperit, până când lasagna este fierbinte și Bulbuc, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Lăsați lasagna să stea 10 minute înainte de servire.
12
Puneți uleiul de măsline și usturoiul într-o cratiță și gătiți până la parfum, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Adăugați roșiile și sarea. Împărțiți roșiile în bucăți mici cu o lingură de lemn și aduceți la fierbere la foc mare, reduceți focul la foc mic și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 până la 40 de minute. În timp ce sosul gătește, rupeți frunzele de busuioc în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
14
Scoateți sosul de pe foc, amestecați busuiocul și reglați condimentele cu sare și piper, după gust.