Rețeta Pastitsio cu miel și cârnați poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1489 calorii, 54g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână macaroane grecești, cârnați în vrac, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Pastitsio de miel și vinete, Pastan și caserola de miel (Pastitsio), și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul bechamel: topiți untul la foc mediu-mare într-o oală, apoi amestecați făina 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Bateți laptele și condimentați cu puțină sare, piper și puțină nucșoară. Gatiti pana cand sosul se ingroasa suficient pentru a acoperi o lingura si ajustati inca o data condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți 2 ture de tigaie EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Rumenim bine mielul și cârnații, rupând carnea pe măsură ce gătește. Se amestecă frunza de dafin, usturoiul, ceapa și ardeii și se presară cu rozmarinul, puțină sare și piper. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie, 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește până se parfumează, apoi se toarnă vinul și se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană Zahăr Alb
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bulionul și roșiile, despărțindu-le în timp ce gătesc și reduceți focul la foc mic. Aruncați coaja de citrice și bățul de scorțișoară pentru a înmuia sosul și fierbeți până când roșiile se gătesc, 30 de minute. Aruncați coaja, bățul de scorțișoară și frunza de dafin. Pentru paste: aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și gătiți pastele la al dente. Chiar înainte de a scurge pastele, adăugați 1 cană de lichid de gătit cu amidon în sos. Bateți albușurile până se spumează și combinați cu brânza, apoi aruncați cu pastele. Pentru asamblare: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci cu EVOO. Lingură în jumătate din paste, apoi strat cu tot sosul de carne urmat de pastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Cană Zahăr Alb
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă tot bechamelul deasupra ca ultim strat. (Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte, aducând la temperatura camerei înainte de coacere și servire.) Puneți pastitsio pe o foaie de copt pentru a prinde orice picături și coaceți până la auriu profund deasupra, 1 oră. Se răcește 15 până la 20 de minute, apoi se taie și se servește.