Pastele lui Emmanuel, mazărea, Prosciutto și ceapa

Pastele, mazărea, Prosciutto-ul și ceapa lui Emmanuel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 319 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de conserve de roșii, ulei de măsline, cuișoare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pastele lui Emmanuel, mazărea, Prosciutto și ceapa, Paste cu Prosciutto și mazăre, și Paste cu Prosciutto și mazăre.
Instrucțiuni
Puneți o oală mare cu apă pe aragaz la foc mare pentru paste. Când apa fierbe, adăugați sare în apă și gătiți pastele în al dente, cu o mușcătură.
Într-o tigaie mare, adâncă, preîncălzită la foc moderat, gătiți usturoiul, ceapa și ardeiul zdrobit în ulei de măsline extravirgin timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați roșiile și sosul sau piureul în tigaie. Când roșiile ajung la un balon, reduceți căldura la foc mic. Sos de sezon cu sare și piper.
Când pastele sunt gătite la al dente, se scurg bine și se așează lângă aragaz.
Presărați panglici de prosciutto feliat și mazărea verde în sos. Se amestecă pentru a combina și a încălzi mazărea. Aruncați pastele cu sos și busuioc mărunțit. Continuați să întoarceți pastele în sos până când busuiocul se ofilește și pastele încep să absoarbă sosul, aproximativ 1 minut.
Transferați pastele într-un platou de servire și garnisiți cu câteva frunze întregi de busuioc.
Serviți cu salată și brânză rasă, pentru trecere.