Pastele cu unt (și muștar și Shiitake) sunt ceea ce mănâncă copiii

Pastele cu unt (și muștar și Shiitake) este ceea ce mănâncă copiii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 799 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, parmezan, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Ierburi De Muștar, Creveți Și Paste De Hamsie, Napi și napi cu unt de muștar, și Saut verdeturi de muștar în Chile pequin-unt de hamsii.
Instrucțiuni
Puneți bulionul de pui într-o cratiță mare setată la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, lăsând stocul să se reducă la jumătate; pus deoparte.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline (ceașcă de la euro) într-o tigaie mare, așezată la foc mediu-mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați ciupercile cât mai aproape de un singur strat posibil.
Lăsați-le să gătească fără a le mișca până se rumenesc ușor pe o parte, aproximativ 2 minute. Se amestecă ciupercile și se sotează, amestecând ocazional până se rumenesc peste tot, încă aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați usturoiul și o atingere mai mult ulei, dacă este necesar. Gatiti amestecand des pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați rozmarinul, semințele de anason, fulgii de ardei roșu și bulionul de pui redus; se aduce la fierbere.
Adăugați verdeață; condimentându-le după cum este necesar. Coborâți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă untul și pătrunjelul; pune deoparte.Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 12 minute, în funcție de pastele pe care le alegeți.
Scurgeți pastele (rezervând aproximativ ceașcă de apă) apoi readuceți pastele în oală.
Adăugați amestecul de verdeață și ceașcă de parmezan ras, pliată pentru a încorpora. Reglați consistența cu apa rezervată pentru paste, după cum este necesar.
Se toarnă pe un platou de servire încălzit, se garnisește cu restul de brânză de cupă de la km și un strop de ulei de măsline extravirgin.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...