Paste Florentine

Paste Florentine
Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Florentine Cu Ciuperci, Paste Coace Florentine, și Paste De Tigaie Florentine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet.
2
Gatiti si amestecati ciupercile si ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Se adaugă la cină cu spanacul și laptele; se amestecă ușor. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista