Paste De Fasole Albă Și Supă Elvețiană De Bietă

Paste De Fasole Albă Și Supă Elvețiană De Bietă
Pastanul de fasole albă și supa elvețiană de Bietă este un fără gluten supă. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți busuioc, bulion de pui, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană, Ruby Swiss Chard și supă de fasole albă, și Ciorbă elvețiană și fasole albă cu ouă Pocate pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista