Paste cu Pesto în felul meu

Paste cu Pesto în felul meu
Paste cu Pesto felul meu este un fără lactate garnitură. O porție conține 314 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Un amestec de roșii cherry, dovlecei, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), Pătrunjel Coriandru Pesto Paste / Paste, și Paste pesto cu mazăre și șuncă într-o singură tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii în rondele subțiri cu feliator. Fit slicer cu atașament julienne și tăiați cartofii în chibrituri groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Începeți să gătiți rotini într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (3 linguri de sare pentru 6 litri de apă) conform instrucțiunilor pachetului. Cu șase minute înainte ca pastele să fie gata, amestecați cartofii și fasolea verde. Cu două minute înainte ca pastele să fie gata, amestecați porumbul și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PastePaste
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile și gătiți, acoperite, scuturând tigaia o dată sau de două ori, până când roșiile se ofilesc, se despart și eliberează câteva sucuri, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și se scoate într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Rezervați 1 cană de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
ApăApă
6
Puneți pesto într-un castron mare și amestecați în suficientă apă de gătit rezervată pentru a se subția până la un sos, 1/3 până la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul de paste și aruncați pentru a acoperi. Se diluează cu mai multă apă de gătit și se condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
8
Serviți imediat, cu roșii și pesmet pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
TomateTomate
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista