Paste cu Pesto în felul meu
Paste cu Pesto felul meu este un fără lactate garnitură. O porție conține 314 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Un amestec de roșii cherry, dovlecei, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), Pătrunjel Coriandru Pesto Paste / Paste, și Paste pesto cu mazăre și șuncă într-o singură tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în rondele subțiri cu feliator. Fit slicer cu atașament julienne și tăiați cartofii în chibrituri groase de 1/4 inch.
Începeți să gătiți rotini într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (3 linguri de sare pentru 6 litri de apă) conform instrucțiunilor pachetului. Cu șase minute înainte ca pastele să fie gata, amestecați cartofii și fasolea verde. Cu două minute înainte ca pastele să fie gata, amestecați porumbul și dovleceii.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește.
Adăugați roșiile și gătiți, acoperite, scuturând tigaia o dată sau de două ori, până când roșiile se ofilesc, se despart și eliberează câteva sucuri, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și se scoate într-un castron mic.
Rezervați 1 cană de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele cu legume.
Puneți pesto într-un castron mare și amestecați în suficientă apă de gătit rezervată pentru a se subția până la un sos, 1/3 până la 1/2 cană.
Adăugați amestecul de paste și aruncați pentru a acoperi. Se diluează cu mai multă apă de gătit și se condimentează cu sare, dacă este necesar.
Serviți imediat, cu roșii și pesmet pe lateral.