Paste cu Pancetta și legume proaspete
Pastele cu Pancettan și legume proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, dovlecei pattypan pentru copii, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu legume proaspete, Tagliolini al Crudaiolo: paste proaspete cu legume crude, și Paste cu legume proaspete și Pesto de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați orzo și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente.
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
În timp ce pastele se gătesc, topiți 1 lingură. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pancetta tăiată cubulețe și gătiți, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 6 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie.
Adăugați dovleceii și dovleceii în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până devin aurii și doar fragede, aproximativ 4 minute.
Adăugați orzo fiert, roșii, rucola, sare și 1 lingură rămasă. unt la tigaie cu dovlecei; Se amestecă ușor până când rucola se ofilește. Se amestecă pătrunjelul proaspăt tocat. Dacă doriți, serviți cu parmezan ras fin.