Paste cu Kielbasa și varză murată

Paste cu Kielbasa și varză murată
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pastele cu Kielbasan și varză murată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 540 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, pătrunjel, cârnați kielbasa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză murată și Kielbasa (Crock Pot), Kielbasa la grătar cu varză murată și ceapă, și Biala Kielbasa Cu Pierogi Și Varză Murată.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa si ardeiul gras in ulei, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă usturoiul și kielbasa și se gătește până când kielbasa începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Se amestecă varza murată, muștarul și cayenne; gătiți încă aproximativ 4 minute. Se amestecă vinul și pătrunjelul și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
KielbasaKielbasa
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Aruncați ziti cu kielbasa și varză murată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
KielbasaKielbasa
ZitiZiti
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista