Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu fructe de mare cu ulei fierbinte toscan. Această rețetă face 6 porții cu 759 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de midii, pătrunjel, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cacciucco (Tocană De Fructe De Mare Toscane) #FishFridayFoodies, Paste De Anghinare Toscane, și Carne De Vită Și Paste Toscane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu pătrunjelul, ardeiul roșu zdrobit și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați sosul de roșii, bulionul de scoici și 1 1/2 linguri de ulei fierbinte toscan și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați creveții, midiile și cocoșii și gătiți, neacoperite, până când cojile abia încep să se deschidă și creveții încep să se onduleze, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cockles
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați scoici și snapper și gătiți până când cojile sunt aproape toate deschise și peștele este aproape gătit, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
(recomandat: Sos A1)
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Adăugați calmarul și gătiți până la opac, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
9
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți bucatini până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucatini
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scurgeți bine pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
11
Transferați pastele într-un castron mare și aruncați cu fructele de mare și sosul acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Serviți pastele, trecând uleiul fierbinte toscan rămas la masă pentru stropire.