Paste cremoase cu usturoi cu ciuperci și Prosciutto

Paste cremoase cu usturoi cu ciuperci și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cremoase cu usturoi cu ciuperci și Prosciutto. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 804 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, parmezan suplimentar, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Paste cremoase cu usturoi cu ciuperci și Prosciutto, Paste Cremoase De Prosciutto, și Scoici cremoase cu unt de usturoi cu Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul, smântâna, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este redus la 3/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în 1/2 cană parmezan; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ciuperci;saut până la maro și licitație, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Se ia de pe foc.
7
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scurgeți pastele și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se adaugă amestecul de smântână, ciupercile și mazărea și se amestecă la foc mic până se acoperă bine cu sos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
10
Se amestecă în prosciutto. Acoperiți și lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
11
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Serviți, trecând separat parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista