Paste coapte cu mazăre, brânză și șuncă
Pastele coapte cu mazăre, brânză și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 744 calorii, 32g de proteine, și 37g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, cheddar ușor, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu patru brânzeturi cu mazăre și șuncă, Brânză, Mazăre Și Paste Făinoase, și Salată de paste-mazăre , șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Topiți 3 Linguri. unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Bateți în făină, muștar și 1/2 linguriță. sare până se omogenizează. Se amestecă încet laptele și jumătate și jumătate și se aduce doar la foc mic. Se amestecă brânza, puțin câte puțin, până se topește.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați mazărea, șunca și pastele. Se amestecă pentru a acoperi cu sos.
Presărați firimituri de cracker deasupra pastelor și punctați cu 1 lingură rămasă. unt.
Coaceți până la barbotare, aproximativ 20 de minute.