Paste Carbonara
Paste Carbonara ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.82 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 824 calorii, 35g de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, piperul, linguina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Paste Carbonara, Paste Carbonara, și Paste Carbonara.
Instrucțiuni
Gatiti linguina conform instructiunilor pachetului, rezervand 1 1/2 cani de apa de gatit.Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, prăjiți slănina până când este crocantă.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Îndepărtați și aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de picături de slănină.Întoarceți tigaia la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.Lucrând rapid, întoarceți pastele scurse în oală împreună cu apa de paste, slănină și ceapă.
Așezați oala la foc mic și gătiți, aruncând frecvent, până când este încălzită.
Se ia de pe foc și se adaugă rapid gălbenușurile, pe rând, amestecând după fiecare adăugare.
Adăugați parmezanul și 1/2 linguriță de piper și amestecați până când sosul se îngroașă ușor.Împărțiți între boluri. Se acoperă cu parmezan suplimentar și piperul rămas.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator