Paste Bucatini Picante

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bucatini Pastan picant. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 418 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de ceapă, frunze de cimbru, paste bucatini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați), și Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri sau tigaia de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti patrunjelul, cimbru, ceapa si chile in ulei aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, doar pana cand ceapa este moale.
Se amestecă slănina. Gatiti aproximativ 8 minute, amestecand ocazional, pana cand slanina este crocanta.
Scurgeți grăsimea, rezervând 2 linguri; aruncați grăsimea rămasă.
Se amestecă oțetul în amestecul de slănină; gatiti pana se evapora. Se amestecă roșiile și grăsimea de slănină rezervată.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugați pastele în amestecul de roșii. Gatiti la foc mare aproximativ 3 minute, aruncand usor, pana cand pastele sunt acoperite uniform.