Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați ușor parmezanul de pui. Pentru $3.92 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 935 calorii, 64G de proteine, și 55g de grăsime. 6205 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cotlete de piept de pui, sub rulouri, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Parmezan Ușor De Pui, și Parmezan Ușor De Pui.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați ceapa și saut-ul pentru 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați usturoiul tocat. Gatiti pana la parfum, aproximativ un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
4
Apoi adăugați roșiile zdrobite, oregano, fulgi de ardei roșu și zahăr. Aduceți la foc mic; reduceți focul pentru a menține fierberea. Gatiti, descoperit in timp ce pregatiti puiul (aproximativ 10-12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Cotlet de lire subțire:
7
Așezați Cotletele de pui pe rând între două straturi de folie de plastic sau hârtie de ceară. Folosiți un ciocan de carne, ciocan, sucitor sau chiar o sticlă de vin goală grea pentru a bate sau rula bucățile de pui la o grosime uniformă de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Coji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
8
Presărați sare pe ambele părți ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Pregătiți pesmetul și ouăle pentru dragare: într-un castron puțin adânc (suficient de mare pentru a draga cotletele), amestecați pesmetul, 1/2 cană parmezan și un vârf de sare. Într-un castron separat, amestecați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
1
Se încălzește 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare până când uleiul strălucește (nu fumează) și o bucată de pâine căzută în ea sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lucrând câte o cotletă, înmuiați cotletul de pui în amestecul de ouă și apoi în pesmet. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera tigaia, așezați cotletele dragate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coborâți focul la mediu și prăjiți ușor Cotletele de pui până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1
Întindeți suficient sos de roșii pentru a acoperi gros fundul unei tigaie de caserolă de 9x13 sau a unui vas de copt. Odată ce cotletele sunt rumenite pe ambele părți, aranjați-le deasupra sosului de roșii în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Puneți sosul de roșii peste fiecare dintre tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Presărați blaturile cu busuioc feliat. Apoi așezați felii de mozzarella peste fiecare cotlet și presărați cu restul de 1/2 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1
Se coace la cuptor la 400 km F timp de 10 până la 12 minute, sau până când mozzarella începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Se servește cu paste și sosul rămas, sau într-un sul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Vinul Barbera, Chianti și Montepulciano sunt alegerile mele de top pentru Parmezan de pui. Când puiul este asociat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-American, am mers după vinuri italiene. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Neive Barbera d ' Alba Superiore. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.