Parmezan De Pui La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul de pui copt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 701 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 2,01 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica pui broiler-friteuza, piper, maioneza real mayo, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până fulgi de porumb ai putea urma acest curs principal cu Fulgi De Porumb Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Parmezan De Pui La Cuptor, Pui Parmezan La Cuptor, și Parmezan De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se amestecă fulgi de porumb zdrobiți, brânză și piper.
Ungeți puiul cu maioneză; se presară cu amestec de firimituri.
Așezați în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 1 oră sau până când puiul este gata (165F).
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.