Parfum Mexican De Ciocolată-Zmeură
Reteta Mexicana de ciocolata-zmeura Parfaits ar putea satisface pofta mexicana in jurul 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână tort cu mâncare înger, scorțișoară măcinată, lapte de soia cu ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Parfum Mexican De Ciocolată-Zmeură, Parfaits De Ciocolată Cu Zmeură, și Ciocolată Marshmallow Zmeură Parfaits.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți laptele de soia, amestecul de budincă și scorțișoara cu sârmă până când amestecul este amestecat și îngroșat.
Pentru a asambla, lingurați 1/4 cană de budincă în fiecare dintre cele 2 pahare mici parfait sau pahare clare de băut.
Stratificați fiecare cu jumătate din tort, 2 linguri de topping bătut și jumătate din zmeură. Completați fiecare cu budinca rămasă și topping bătut.
Se ornează cu ciocolată rasă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.