Parfaiturile de mentă de ciocolată durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 318 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână zahăr, bomboane de mentă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 230 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 41%. Nu Coace Mocha Menta Cheesecake Parfaits, Spiriduș Mentă Chip Înghețată Parfaits, și Mini bezea de mentă cu taxă ciocolată de mentă Delightfulls sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți 2 căni de lapte și amestec de budincă timp de 2 minute; da deoparte. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul, extractul și laptele rămas. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lingurați jumătate din budincă în patru pahare parfait. Se acoperă cu jumătate din amestecul de brânză cremă. Repetați straturile.
Parfait poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.