Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Parfaitele de ciocolată albă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 553 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciocolata de copt, afine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Parfaits De Ciocolată Albă-Zmeură, Mousse De Ciocolată Albă Parfaits, și Parfaits De Cireșe De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați smântâna, zahărul și amidonul de porumb. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la 160 sau este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se amestecă o cantitate mică în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând continuu. Se aduce la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute; se amestecă ciocolata până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc; se amestecă ușor vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
4
Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
5
Așezați 1/4 cană fiecare în patru pahare parfait.
6
Combinați afine și zmeură; puneți 1/4 cană în fiecare pahar. Repetați straturile de amestec de ciocolată și fructe de pădure de două ori. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.