Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu sparanghel și somon. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 531 calorii. Dacă aveți mazăre, șalotă, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pappardelle în sos de smântână de lămâie cu sparanghel și somon afumat, Pappardelle cu Gremolatan de lămâie și sparanghel, și Pappardelle Cu Ciuperci Cremoase Și Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Condimentează somonul cu 1/4 linguriță sare și piper. Folosind un mister, pulverizați peștele cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Somon
Pește
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare; căutați peștele, cu carnea în jos, timp de 8 minute sau până când este aproape gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți pe o farfurie, cu pielea în jos și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Gatiti pastele; scurgeți, reveniți la oală, păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți uleiul în tigaie; saut șalotă și sparanghel 2 minute, până când începe să se lumineze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați bulion; reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
7
Adăugați mazăre, acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă smântână, ceapă, mentă și mărar; reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ceapă
Mărar
Mentă
Mazăre
8
Adăugați restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
9
Adăugați sos în paste; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
10
Îndepărtați pielea și fulgii de somon în bucăți mari; adăugați la paste și aruncați ușor. Împărțiți între 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Garnisiți cu ierburi suplimentare și pene de lămâie.