Papioane Florentin
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză Polly-o asiago, paste cu papion, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Papion cu șuncă, Sfeclă și papioane, și Turcia & Papioane.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, gătiți și amestecați puiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 8 până la 10 minute sau până când este gătită.
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
Puneți crema de brânză, Brânza Asiago și laptele într-o cratiță medie; gatiti la foc mic pana cand crema de branza se topeste complet si amestecul este bine amestecat.
Adăugați spanac; gatiti pana se incalzeste, amestecand frecvent.
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Adăugați amestecul de pui și cremă de brânză; aruncați pentru a acoperi.