Pansamentul de raci este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 207 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, orez, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pansament Cu Orez De Raci, Pansament umed de pâine de porumb cu languste picante, și Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere. Se amestecă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o tigaie mare, grea, la foc mediu, amestecați împreună carne de vită măcinată, ceapă, țelină, ardei gras verde, ardei gras roșu și usturoi. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
(recomandat: Catalina)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Amestecați orezul fiert, cozile de raci, nucile pecan, untul și ceapa verde în amestecul de carne de vită măcinată. Condimentează cu condimente Creole și piper. Continuați să gătiți aproximativ 3 minute, până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Cozi De Languste
Ghimbir întreg, Zdrobit
Orez Fiert
(recomandat: Catalina)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.
Langustele funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.