Pansament De Păpădie
Pansamentul de păpădie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 788 calorii, 14g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, slănină, verdeață de păpădie sfâșiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Verdeață de păpădie cu pansament fierbinte cu ulei de măsline, Salată De Păpădie Cu Pansament Cald De Slănină, și Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta.
Instrucțiuni
Prăjiți slănina într-o tigaie mare setată la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați aproximativ 3 linguri de picături în tigaie.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, zahărul, sarea, maioneza, oțetul de cidru și laptele. Pune deoparte.
Încălziți grăsimea de slănină în tigaie la foc mediu.
Bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand continuu pana cand faina se rumeneste, aproximativ 10 minute. Bateți treptat lichidul, astfel încât să nu se formeze bulgări și aduceți la fierbere în timp ce amestecați constant. Zdrobiți slănina în tigaie și adăugați verdeața de păpădie. Gatiti si amestecati doar pana cand verdeturile sunt ofilite si incalzite.