Panna Cotta Portocalie Arsă

Panna Cotta portocalie arsă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 347 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, portocale buric, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 22%. Încercați Panna Cotta Portocalie Arsă, Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste lapte într-un castron mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Bateți împreună cofetarii zahăr, sare și 1 cană smântână grea.
Gatiti zaharul granulat intr-o cratita uscata mica si grea la foc moderat, netulburat, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu. Se amestecă 1 1/2 linguriță coajă și se gătește, amestecând, până când coaja este prăjită și parfumată, 30 de secunde până la 1 minut. Se amestecă amestecul de cremă și se adaugă cu grijă la caramel (se va bule și se va întări). Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se dizolva caramelul.
Se amestecă amestecul de gelatină și coaja de linguriță rămasă până se dizolvă gelatina. Se amestecă sucul de portocale, apoi se lasă să stea până se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă printr-o sită fină într-un castron mediu.
Bateți restul de 1/2 cană de smântână grea cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi.
Bateți smântâna într-un alt bol până se omogenizează. Îndoiți frisca în smântână, apoi pliați în amestec de caramel până se combină bine.
Se pune lingura în forme și se răcește până se întărește, cel puțin 8 ore.
Scufundați matrițele în apă fierbinte 2 sau 3 secunde și rulați un cuțit subțire în jurul marginii matrițelor pentru a ajuta la eliberarea panna cotta. Inversați pe farfurii de desert și lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
În timp ce panna cotta stă în picioare, îndepărtați coaja și miezul alb din portocale cu un cuțit ascuțit. Ținând portocalele peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați secțiunile fără membrane. Strângeți sucul din membrane în castron și tocați grosolan secțiunile portocalii.
Chiar înainte de servire, lingurați bucăți de portocale și suc peste deserturi.