Panna Cotta cu fructe de padure proaspete

Panna Cotta cu fructe de padure proaspete ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 238 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de extract de vanillan, afine, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Panna Cotta cu fructe de padure proaspete, Panna Cotta de lămâie cu fructe de pădure proaspete, și Panna Cotta de lămâie cu fructe de pădure.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1 cană de lapte integral într-o cratiță mică; lăsați să stea 10 minute. Gatiti la foc mediu-mic 5 minute sau pana cand gelatina se dizolva, amestecand constant cu un tel. Creșteți căldura la mediu și adăugați zahăr și scorțișoară; gatiti, amestecand constant, pana cand zaharul se dizolva, aproximativ 2 minute.
Scoateți de pe foc; amestecați treptat restul de 1 cană de lapte integral, 1 cană de lapte condensat îndulcit, vanilie și extract de migdale.
Se toarnă 1/2 cană panna cotta în fiecare dintre cele 6 pahare cu tulpină; acoperiți și răciți peste noapte.
Lingurați aproximativ 1 lingură de afine și aproximativ 1 lingură de zmeură peste fiecare porție.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 5 minute înainte de servire.
Panna cotta (PAHN-nah KOH-tah), sau "crema gătită", este un desert tradițional turnat și răcit, care este popular în toată Italia.