Panini De Pui De Grădină

Panini De Pui De Grădină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Panini de pui de grădină. Această rețetă servește 4. O porție conține 528 calorii, 40g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, oferte de piept de pui pâine, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Brie, Basil , Bacon & Blue Panini ... și un cadou de presă Breville Panini!, Plăcintă cu mere Panini din Final Panini Press Carte de bucate de Kathy Strahs, și Miere Nuc-Crusted În Vârstă De Cheddar Panini – Final Panini Press Carte De Bucate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți ofertele de pui în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor pachetului. Ungeți o parte din fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Așezați patru felii, cu unt în jos, pe o tavă sau pe un grătar panini.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Întindeți fiecare felie cu 1 lingură de sos de roșii; top cu două-trei oferte de pui, 1 lingură giardiniera și două felii de brânză. Se acoperă cu pâinea rămasă, untul cu fața în sus. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste, intorcand o data daca folositi o tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista