Panelle cu tapenadă de măsline (biscuiți din făină de năut siciliană)

Panelle cu tapenadă de măsline (biscuiți din făină de năut siciliană)
Panelle cu tapenadă de măsline (Fritters de făină de năut Sicilian) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 273 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de hamsii, măsline kalamatan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Panelle de rozmarin (Fritters de năut sicilian), Panelle (Clătite Cu Făină De Năut ), și Tapenadă de măsline siciliene și migdale afumate de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, bateți împreună apa și făina de naut până se combină și fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Bateți sare și piper. Întoarceți căldura la mediu. Se amestecă amestecul cu o lingură de lemn până se îngroașă la aceeași consistență ca mămăliga, aproximativ 8 minute. Se amestecă ierburile și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Folosind o spatulă, întindeți aluatul pe fundul unei foi de copt. Stratul trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Lăsați aluatul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Între timp, puneți măsline, usturoi, capere, hamsii și suc de lămâie în robotul de bucătărie. Pulsați până când măslinele sunt tocate mărunt, aproximativ zece impulsuri. În timp ce motorul funcționează, adăugați uleiul de măsline. Continuați să pulsați până aproape neted, aproximativ zece secunde. Scoateți tapenada într-un castron pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se ornează cu pătrunjel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Când aluatul s-a răcit, tăiați-l în triunghiuri lungi și subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut. Se prăjește panelle în loturi, întorcându-se o dată. Panelle se termină când s-au umflat și au devenit aurii, aproximativ două minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se servește fierbinte cu tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista