Reteta Paneer Unt Masala ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.3 pe portie. Această garnitură are 549 calorii, 11g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, pastă de ghimbir, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 16 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați paneer butter masala – cum se face Paneer butter masala cu sos, Paneer Unt Masala / Paneer ușor S / fără ceapă fără usturoi, și Paneer Makhani (Paneer Unt Masala) (Stil Restaurant) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; prăjiți paneer în 2 loturi până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paneer
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați paneer prăjit pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge, păstrând uleiul vegetal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Paneer
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pastă de ghimbir și pastă de usturoi. Continuați să gătiți până când este parfumat, încă aproximativ 1 minut. Se amestecă caju, ardei iute roșu măcinat, chimen, coriandru și garam masala în amestec de ceapă. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Pastă De Usturoi
Pastă De Ghimbir
Ardei Iute Roșu
Coriandru
Caju
Chimen
Ceapă
5
Se amestecă sosul de roșii, jumătate și jumătate, laptele, zahărul și sarea în amestecul de condimente; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Zahăr
Lapte
Sare
6
Adăugați Paneer prăjit și fierbeți până se încălzește, încă aproximativ 5 minute.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.