Pancetta și orez șofran

Pancetta și orez șofran
Pancettan și orez șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 497 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,62 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați orez șofran sau orez kesar , cum se face orez șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Orez Șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie (3 litri), încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc și crocante, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Scoateți pancetta la prosoape de hârtie pentru a se scurge. Pune deoparte. Aruncați orice sucuri de gătit în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
În aceeași tigaie, la foc mediu, adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute până când este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați orezul și amestecați până când orezul este ușor prăjit și acoperit cu untul, aproximativ 1 minut. Se amestecă stocul, sarea și șofranul. Aduceți amestecul la foc mic și, cu o lingură de lemn. răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei. Acoperiți tigaia cu un capac bine fixat și gătiți până când orezul este fraged și tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 până la 25 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Lăsați orezul să stea 5 minute. Folosind o furculiță, pufați orezul și transferați-l într-un bol de servire. Se acoperă cu pancetta gătită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista