Pan saut 8 ed tilapia cu lamaie si ardei iute
Pan saut Tilapia Ed cu lamaie si jalapeno este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 393 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,27 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de tilapia, lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, Jalape4ro Popper Foaie Tigaie De Pui, și Ardei iute usturoi Tilapia de Johnny Carino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați cea mai mică cantitate de ulei în tigaie, într-adevăr suficient pentru a aluneca fundul.
Puneți ardeii într-o tigaie relativ fierbinte. Începeți cu partea tăiată în jos. În acest fel, pe măsură ce gătesc, se vor aplatiza puțin. Deci, atunci când le întoarceți mai mult din suprafața Pepper-ului va intra în contact cu tigaia.
Obțineți-le bine și maro pe ambele părți, dar nu le gătiți prea mult. Vrei să rămână puțină claritate în ele, astfel încât să nu le risipești toată bunătatea lor de foc.
Scoateți-le pe o farfurie, dar păstrați-le la îndemână.
Sareți ambele părți ale fileurilor și pudrați-le cu o cantitate mică de Wondra. Topiți una sau două linguri de unt în aceeași tigaie. Când untul devine spumos, dar încă nu se rumeneste, adăugați peștele în tigaie. Gatiti timp de 1 minute. Întoarceți fileurile. Întoarceți jalapenos în tigaie.
Adăugați feliile de lămâie și gătiți încă 1 până la 2 minute. Puteți degrada tigaia cu puțin vin alb după ce ați îndepărtat totul pentru un sos opțional rapid.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.