Palmieri (Urechi De Elefant)
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, Palmiers (urechi de elefant) ar putea fi un excelent fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1 și costă 1,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 716 calorii. Vă este adus prin simple rețete. 380 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o mulțime de zahăr granulat, pește și fructe de mare, carne de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Palmieri Pesto (urechi de elefant pesto de busuioc), Urechi De Elefant De Casă, și Urechi De Elefant Crocante.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul foietaj, presărați cu zahăr: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Presărați aproximativ 1/4 cană de zahăr peste stația de lucru.
Întindeți aluatul foietaj la aproximativ 10x12 inci.
Presărați încă 1/4 cană de zahăr (și condimente dacă folosiți) peste aluat.
Rulați partea verticală stângă spre interior, oprindu-vă în mijlocul aluatului.
Rulați partea dreaptă a aluatului. Cele două role ar trebui să se întâlnească la mijloc și să se atingă. Apăsați ușor cele două părți împreună. Repetați cu alte produse de patiserie pe care le-ați putea avea.
Se răcește aluatul la frigider cel puțin o jumătate de oră.
Feliați forme de biscuiți din bușteni de aluat, presărați cu zahăr: începând de la un capăt, tăiați bucăți de buștean, în felii de aproximativ 1/2 inch grosime. Presărați ușor zahăr pe fiecare parte. Ciupiți și apăsați părțile laterale ale celor două role împreună pentru a vă asigura că nu se derulează în timpul coacerii.
Așezați pe foi de copt căptușite. Palmierii vor crește dramatic dimensiunea, așa că lăsați mult spațiu între fiecare prăjitură și coaceți doar o duzină odată.
Coaceți: așezați tava în mijlocul cuptorului.
Se coace la 400 km f pentru aproximativ 10-15 minute sau până când zahărul s-a caramelizat.
Se răcește pe raft: lăsați-le să se răcească pe un raft timp de 10 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Palmiers. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.