Grilled Honey BBQ Pork Packs este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,92 USD pe porție. O porție conține 592 calorii, 23g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cotlet, urechi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pachete de carne de porc la grătar cu miere-chimen, Pachete De Folie De Porc Din Sud-Vest La Grătar, și Pachete de cartofi dulci și folie de porc la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați foi de 4 (18x12 inci) din folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați sosul de grătar, mierea și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Spray De Gătit
Chimen
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
3
Așezați 1 cotlet de porc, 3 bucăți porumb, 1/4 cană morcovi și 1/2 cană pene de cartofi pe centrul fiecărei foi de folie. Lingură 3 linguri amestec de sos peste carne de porc și legume pe fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cotlet De Porc
Morcov
Cartofi
Sos
Porumb
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Puneți pachetele pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu-mic 15 până la 20 de minute, pachetele rotative 1/2 tură după 10 minute, până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°. pentru a servi, tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați cu grijă folia înapoi pentru a permite aburului să scape.