Pachete de conopidă, morcov și busuioc la grătar

Pachetele de conopidă, morcov și busuioc la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pachete de folie de conopidă, morcov și busuioc la grătar, Conopidă la grătar cu busuioc și oțet Balsamic alb, și Supă prăjită de morcovi și busuioc cu Dunkers de brânză la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Tăiați o bucată de folie de aluminiu de 18x18 inci. Pulverizați cu spray de gătit.
Așezați conopida, morcovii și ceapa pe centrul foliei.
Stropiți cu ulei; se presară cu piper de usturoi și sare. Se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Îndoiți folia peste legume, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Acoperiți și grătați pachetul de 4 până la 6 inci de la foc mediu 13 până la 18 minute sau până când legumele sunt fragede.
Așezați pachetul pe platoul de servire.
Tăiați X mare peste partea superioară a pachetului; desfaceți folia. Amestecați ușor măslinele și busuiocul.