Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paccheri și brânză cu mazăre și mentă. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 304 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper kosher, ou, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Paccheri Și Brânză Cu Mazăre Și Mentă, Paste fără Gluten cu mentă, mazăre și parmezan, și Paste din grâu integral cu mazăre de primăvară, mentă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tigaie cu unt. Tigaie de praf peste tot cu 1/3 cană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Parmezan. Se topește 1/4 cană de unt într-o marecratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
3
Adăugați făină; bateți timp de 2 minute. Treceți treptat în lapte.Aduceți la foc mic, amestecând des. Reduceți căldura la mediu. Gatiti, batand frecvent, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți în Fontina și1 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați oul; bateți pentru a amesteca.Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți sosulși păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Aranjați un raft în treimea superioară a cuptorului;preîncălziți la 375 buc.F. gătiți pastele într-o oală mare de apă sărată fiartă, amestecând ocazional,până aproape al dente (pastele vor continua să gătească în timpul coacerii). Folosind o fantă marelingură, transferați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugamazăre în apa pentru paste; gatiti pana se inmoaie,aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Scurgeți mazărea; adăugați la castron cupaste. Se amestecă sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați rucola, 1 cană de pătrunjel și 1/2 cană de mentă la pastamixture; se amestecă pentru a încorpora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Pătrunjel
Mentă
11
Transferați jumătate din amestecul de paste pentru a fi pregătittigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
12
Se amestecă ricotta și coaja de lămâie într-un miccastron; puneți jumătate din amestecul de ricotta peste paste.Se amestecă amestecul de paste rămas în tigaie și se amestecă cu amestecul de ricotta rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Brânză Ricotta
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Stropițicu 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
14
Coaceți pastele timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Se presară curămânând 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
16
Coaceți pastapână când blatul este maro auriu, cu aproximativ 10 minutemai lung.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Lăsați să se odihnească timp de 30 de minute; îndepărtațipan părți.
18
Se presară cu 2 linguri de pătrunjel și2 linguri de mentă și tăiate în pene.