Pătratele de mămăligă cu Gorgonzolan și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de mămăligă cu gătit rapid, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă prăjită cu Gorgonzola + nuci de pin, Salată de andive cu Gorgonzola, nuci de pin și miere, și Focaccia Cu Gorgonzola, Nuci De Pin Și Ceapă Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă și sare, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 4 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se amestecă untul. Lingurați mămăliga într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit, răspândind uniform. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața mămăligii; se răcește timp de 1 oră sau până când mămăliga este foarte fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Mamaliga
Unt
Apă
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Tăiați în 30 de pătrate.
3
Combinați 1/4 cană de apă clocotită și coacăze într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea 10 minute sau până când coacăzele sunt pline; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
5
Combinați coacăzele, brânza, nucile de pin și coaja de portocală într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Nuci De Pin
Coacăze
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți oțetul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mic până se reduce la 2 linguri (aproximativ 10 minute). Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați jumătate de pătrate de mămăligă în tigaie și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți pătratele de mămăligă din tigaie și păstrați-le la cald. Repetați procedura cu polenta rămasă. Acoperiți fiecare pătrat cu 1/2 linguriță rotunjită de amestec de brânză și stropiți cu aproximativ 1/4 linguriță de oțet balsamic.