Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie

Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie
Păstrăvul sotat cu unt de arpagic de lămâie este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Dacă aveți la îndemână arpagic, șalotă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie, Păstrăv cu pătrunjel și unt de lămâie, și Cartofi noi cu unt de lămâie și arpagic.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 3 linguri de unt, coaja de lămâie, sucul, șalota și 2 linguri de arpagic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Așezați untul pe o bucată mică de folie de plastic și, folosind ambele capete ale foliei de plastic, rotiți-l pentru a face un cilindru. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Folosind pensete pentru nas cu ac, îndepărtați toate oasele din păstrăv. Topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați păstrăvul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
PăstrăvPăstrăv
5
Așezați peștele cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute. Folosind un cuțit ascuțit, glisați cuțitul în cea mai groasă parte a peștelui. Dacă nu simți nicio rezistență, peștele tău este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Transferați peștele pe farfurii de servire, acoperiți cu unt și garnisiți cu arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
BYOC: frumusețea acestui unt este că îl poți face orice vrei. De ce să nu încercați limes și ardei iute, lămâie și mentă, rozmarin, cimbru și salvie? Orice se întâmplă când ești în bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista