Păstrăv de pârâu la grătar cu orez sălbatic

Păstrăvul Brook la grătar cu orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $ 6.05 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci, sare, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Brook Trout M Elixllerin, Păstrăv De Pârâu Cu Piure De Pătrunjel Și Salată De Ridiche, și Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1/4 cană praz, ciuperci și usturoi; sotati 3 minute.
Adăugați apă, orez, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când orezul este fraged.
Scurgeți orezul, rezervând 1 cană lichid de gătit; puneți orezul deoparte. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți 8 minute sau până când se reduce la 1/2 cană.
Scoateți din căldură; puneți bulionul deoparte și păstrați-l cald.
Așezați 1 crenguță de cimbru în centrul fiecăruia dintre cele 4 pătrate (10 inci) de folie de aluminiu.
Puneți 1 pește deasupra fiecărei crenguțe de cimbru.
Presărați sare și piper rămase peste cavitățile din interiorul peștilor. Umpleți 1/2 cană amestec de orez în cavitatea fiecărui pește. Înfășurați peștele în folie, răsuciți capetele pentru a sigila.
Puneți peștele învelit în folie pe grătar; grătați 10 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță. Desfaceți peștele; îndepărtați și aruncați pielea. Puneți peștele deoparte și păstrați-l cald.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Se adaugă prazul rămas și se sotează 2 minute sau până se înmoaie. Împărțiți prazul în mod egal între 4 plăci individuale și acoperiți cu pește.
Stropiți 2 linguri de bulion peste fiecare pește și presărați pătrunjel.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.