Păstrăv Curcubeu Cu Cimbru De Lămâie

Păstrăv Curcubeu Cu Cimbru De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul curcubeu cu cimbru de lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 731 calorii, 96G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 11,6 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, file de păstrăv curcubeu, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Păstrăv Curcubeu Cu Cimbru De Lămâie, Păstrăv Curcubeu Cu Ardei Iute De Lămâie, și Păstrăv Curcubeu Cu Vârfuri De Haricot, Capere, Unt De Lămâie Și Maro.

Instrucțiuni

1
Împărțiți peștele în 4 bucăți egale dacă necessary.In castron superficial, combinați făina, coaja de lămâie, cimbru, sare și piper.Scufundați peștele în suc de lămâie; dragă în amestec de făină, întorcându-se la coat.In tigaie antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare; gătiți peștele, rotind o dată, timp de 6 până la 8 minute sau până când se fulgează ușor atunci când este testat cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
PeștePește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții1
Scor De Sănătate86
Revista