Păstrăv cu crustă de fenicul cu vinetă de lămâie-ghimbir

Păstrăv cu crustă de fenicul cu vinetă de lămâie-ghimbir
Păstrăvul cu crustă de fenicul cu vinaigretă de lămâie-ghimbir este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 564 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de păstrăv dezosat, stafide aurii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon cu crustă de susan cu vinetă de ghimbir, Ton Ahi cu crustă de fenicul cu lămâie a Aproximoli peste cuscus, și Somon și fenicul cu vinetă prăjită-lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați fenicul, oțetul, șalota, ghimbirul, coaja de lămâie și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă 1/2 cană de ulei de măsline până se combină, apoi se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Periați ambele părți ale păstrăvului cu ulei, apoi presărați sare și semințe de fenicul. Setați o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
PăstrăvPăstrăv
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă aproximativ 1/2 linguriță ulei de măsline, apoi ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Setați fileurile cu pielea în jos în tigaie. Gatiti, intorcand o data cu o spatula, pana cand suprafata este usor aurie si pestele este opac in centrul celei mai groase parti, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați fiecare file pe o farfurie.
6
Bateți vinaigreta pentru a combina și apoi lingurați peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista