Păstrăv cu crustă de fenicul cu vinetă de lămâie-ghimbir

Păstrăvul cu crustă de fenicul cu vinaigretă de lămâie-ghimbir este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 564 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de păstrăv dezosat, stafide aurii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon cu crustă de susan cu vinetă de ghimbir, Ton Ahi cu crustă de fenicul cu lămâie a Aproximoli peste cuscus, și Somon și fenicul cu vinetă prăjită-lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați fenicul, oțetul, șalota, ghimbirul, coaja de lămâie și 1/2 linguriță de sare.
Se amestecă 1/2 cană de ulei de măsline până se combină, apoi se amestecă stafidele.
Periați ambele părți ale păstrăvului cu ulei, apoi presărați sare și semințe de fenicul. Setați o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare.
Se toarnă aproximativ 1/2 linguriță ulei de măsline, apoi ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Setați fileurile cu pielea în jos în tigaie. Gatiti, intorcand o data cu o spatula, pana cand suprafata este usor aurie si pestele este opac in centrul celei mai groase parti, 5 pana la 6 minute.
Transferați fiecare file pe o farfurie.
Bateți vinaigreta pentru a combina și apoi lingurați peste fileuri.