Păstârnac Confiat
Păstârnacul confiat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 204 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, pătrunjel, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Mărturisirea # 67: dependent de nuci confiate, căutând ajutor... pâine cu caise și nuci confiate, Pizzan cu roșii confiate și slănină confiată și un cadou, și Păstârnac Festonat.
Instrucțiuni
Cu un cojitor de legume, curățați păstârnacul. Într-un cuptor olandez gătiți păstârnacul într-o cantitate mică de apă clocotită sărată timp de 25 de minute sau până se înmoaie; scurgere.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați păstârnacul în felii sau fâșii julienned. În aceeași tigaie, topiți untul. Se amestecă miere și nucșoară.
Adăugați păstârnac și amestecați pentru a acoperi. Gatiti pana se rumeneste usor.