Păstârnac și piure de mere

Păstârnac și piure de mere
Păstârnacul și piureul de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 238 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsnip-mere pur, Piure De Mere, Păstârnac Și Cartofi, și Păstârnac Prăjit Și Piure De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați 1 1/2 mere în bucăți și tăiați restul de 1/2 măr în cuburi mici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Adăugați 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mare și amestecați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se sotează aproximativ un minut, apoi se adaugă bucățile de mere și se gătește până se rumenesc ușor. Se amestecă păstârnacul, se condimentează cu sare și piper, după gust și se gătește până se caramelizează. După ce se rumenesc pe toate părțile, se adaugă frunzele de salvie și se acoperă cu apă. Fierbeti la foc mic până la licitație moale sau furculiță. Aruncați amestecul de salvie și piure și lichidul de gătit într-un robot de bucătărie până la neted. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Într-o tigaie mică, topiți și rumeniți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă mărul tăiat cubulețe, se condimentează doar cu un vârf de sare și se sotează până când merele sunt acoperite și doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Transferați piureul într-un bol de servire și acoperiți cu merele tăiate cubulețe acoperite cu unt rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista