Păstârnac și piure de mere
Păstârnacul și piureul de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 238 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsnip-mere pur, Piure De Mere, Păstârnac Și Cartofi, și Păstârnac Prăjit Și Piure De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați 1 1/2 mere în bucăți și tăiați restul de 1/2 măr în cuburi mici. Pune deoparte.
Adăugați 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mare și amestecați șalotele.
Se sotează aproximativ un minut, apoi se adaugă bucățile de mere și se gătește până se rumenesc ușor. Se amestecă păstârnacul, se condimentează cu sare și piper, după gust și se gătește până se caramelizează. După ce se rumenesc pe toate părțile, se adaugă frunzele de salvie și se acoperă cu apă. Fierbeti la foc mic până la licitație moale sau furculiță. Aruncați amestecul de salvie și piure și lichidul de gătit într-un robot de bucătărie până la neted. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Într-o tigaie mică, topiți și rumeniți restul de 2 linguri de unt.
Se adaugă mărul tăiat cubulețe, se condimentează doar cu un vârf de sare și se sotează până când merele sunt acoperite și doar fragede.
Transferați piureul într-un bol de servire și acoperiți cu merele tăiate cubulețe acoperite cu unt rumenit.